Пошукові котушки - NEL

NEL - Лідер Національного Рейтингу якості товарів і послуг

Компанія «NEL» має привід для гордості - ми отримали почесну статус-нагороду «Зірка Якості» від Національного рейтингу якості товарів та послуг. Нагороду вручено нашій компанії за незмінно високу якість і досягнення переваг у бізнесі серед підприємств, що працюють в Україні, а також внесок в розвиток економіки України.
Компанія «NEL» була визнана «Кращим підприємством 2016 року» і відзначена «Зіркою якості» Національного Рейтингу якості товарів і послуг з правом використання графічного зображення «Зірка якості» для маркування продукції.
Оргкомітет даного рейтингу представляють дві некомерційні міжнародні організації Committee for Economic Development і The Conference Board. Нам були вручені експертний висновок, стела «Зірка Якості» та орден «Слава нації».

Sample image Sample image Sample image

ЗНАК МАРКУВАННЯ
Компанія NEL отримала право використання графічного зображення «Зірка якості» ™ для маркування продукції.

ЕКСПЕРТНЕ ЗАКЛЮЧЕННЯ
Вручено компанії NEL. За результатами рейтингових досліджень. Є підтвердженням завойованого статусу.

ОРДЕН «СЛАВА НАЦІЇ»
Орден було вручено керівнику компанії NEL Жукову Олексію. За вагомий внесок у розвиток економіки України.

Рейтинг складається на базі офіційних даних Державних статистичних органів України і виключає вплив людського фактору в ухваленні рішення. Це безпристрасна, об'єктивна і прозора система, що визначає лідерів, які досягли переваги у бізнесі на основі принципу ранжування показників діяльності підприємства за звітний період серед усіх суб'єктів господарювання незалежно від форм власності.
Ми дуже раді, що наш професіоналізм оцінили по належним чином.