Пошукові котушки - NEL

Демонстрація котушок NEL Tornado (4.09.2010)

Демонстрація котушок NEL Tornado та призи від NEL - на зльоті пошукачів 4 вересня в Подільському районі, Московської області.

Приємною несподіванкою на зльоті була поява представників української фірми NEL, що наробила багато шуму в пошуковому співтоваристві випуском своїх дивовижних пошукових котушок до найпопулярніших металошукачам: Garrett ACE 250 і Fisher F2.ской області.

Source www.shop-detect.ru

 

  • Глибина виявлення в порівнянні зі штатними котушками - збільшена до 50%
  • Покращена дискримінація металів
  • Підвищена стабільність і чутливість на високо мінералізованих грунтах
  • Відмінні показники по розділенню кольорових сигналів поблизу чорного металу
Але одна справа бачити красиві цифри показників глибини в текстовому вигляді, а інша - побачити це все в живу! І тут демонстрація котушок NEL прямо на зльоті якнайкраще змогла розвіяти всі сумніви і скептицизм. Співробітники Shop-Detect.Ru вже тестували самостійно котушки NEL на глибину. Ми вже не сумнівалися в тому, що вони дійсно дають суттєвий приріст в чутливості металошукачів, але крім цього виявилося, що глибина, не єдиний козир цих котушок.

Скажемо чесно, нас вразили та інші характеристики цих котушок. Якість дискримінації покращився, а головне це приголомшливі показники по розділенню кольорових об'єктів близько лежачих із залізними.
Перевтілення Аськи 250 з котушкою NEL було дуже помітно. Прилад початкового рівня перетворювався на майже напівпрофесійний детектор за багатьма показниками. І інтерес у публіки була не підроблений, всі бачили все своїми очима, могли спробувати самі і протестувати котушки NEL.

Але ще раз зазначу, особисто мене глибина не здивувала, я тож знав що це правда і вона виростає з цими котушками досить сильно. Ось що мене вразило - так це якість розділення близколежащих цілей! Якщо чесно, я не зовсім вірив що Неловцам вдалося зробити котушку не тільки потужну, але й зручно працюючу і чудово розділяє цілі з заліза і близколежащих кольорового об'єкта.

Багато хто з учасників також брали участь в тесті і порівнювали свої прилади з аськи і Фішера (оснащеними котушками Нел). Багато були сильно здивовані, що їх більш дорогі прилади поділяли цілі гірше ніж Аська з Нел ... Але факт був в наявності! Аська оснащена неловской котушкою прекрасно бачила подмаскірованную великим цвяхом монету (в той час як наприклад старші Тертки, старі моделі Ака і ще деякі прилади не змогли цього).
На жаль захоплений фотографуванням, я міг не помітити всіх хто намагався «поборотися» з Аською Нел на поділ. Брали участь так само Сигнум і F75 - і показали себе добре, розділивши мети за певних умов. Але вдумайтесб з ким змагалася Аська - з лідерами, які в 2-3 рази

Після демонстрації співробітник Нел ще довго спілкувався з аудиторією, а ми тим часом отримавши Fisher F2 з котушкою Nel - побігли тестувати його в поле.

Висновки:

  • Глибина - не викликає жодних сумнівів її значний приріст.
  • Якість поділу цілей і дискримінації у найпростіших приладів оснащених котушкою NEL - як у професійних приладів.
  • Якість виконання (виробництва) - не викликає нарікань. Герметичність. Якісна заливка смолою.
  • Головний висновок - з котушкою NEL можна перетворити прилад початкового рівня в більш потужний і продуктивний детектор! І зробити це зовсім за невеликі гроші. Це вигідно! У найближчих планах NEL - випуск нових котушок та розширення асортименту, охоплюючи тим самим весь модельний ряд сучасних металошукачів.
 
 
Sample image Sample image Sample image
   
Sample image Sample image Sample image
   
Sample image Sample image Sample image
   
Sample image Sample image Sample image