Пошукові котушки - NEL

Підсумовано результати роботи компанії NEL за 2016 рік

Цей рік знаменується вагомими досягненнями в сфері нових розробок, як і раніше ми прислуховуємось до нашого споживача з усього світу та різних умов використання пошукових котушок у поєднанні з більшістю моделей металодетекторів відомих виробників.

Продукція NEL розробляється, відповідно до сучасних технологій, кваліфікованим інженерно-технічним складом і виготовляється фахівцями на високоточному обладнанні виключно з якісних матеріалів згідно з міжнародними стандартами, що підтверджено довговічністю експлуатації і стабільністю роботи котушок NEL.

У липні 2016 року до модельного ряду NEL долучилася еліптична котушка NEL Thunder, яка за короткий термін зарекомендувала себе серед пошукачів, як зручна котушка, що поєднує в собі високі показники вибірковості і глибини виявлення, наряду з невеликою вагою відносно свого розміру.

У листопаді стартувало виробництво всього модельного ряду котушок NEL для металодетекторів Minelab серії X-Terra, оснащених двома частотами, що дає можливість покупцю ще більш гнучко підійти до вибору пошукової котушки. 

У серпні компанія NEL отримала почесну статус-нагороду «Зірка Якості» від Національного рейтингу якості товарів та послуг. Нагороду вручено нашій компанії за незмінно високу якість і досягнення переваг у бізнесі серед підприємств, що працюють в Україні, а також внесок в розвиток економіки України.

Компанія NEL успішно пройшла сертифікаційний аудит на відповідність системи менеджменту якості міжнародному стандарту ISO 9001 і отримала відповідний сертифікат, що також стало вагомою подією 2016 року.

Ми не маємо наміру зупинятися на досягнутому! Ми націлені на вдосконалення та подальшу інноваційну діяльність у сфері нових розробок на ринку пошукового обладнання.